• Newsbg
  • Groupeve Производител на ткаенина за сончање за ролетни

     РАСТЕНИЈА

    SICHUAN GROUPEVE е врвен снабдувач на украсни ткаенини за ролетни за сончање за архитекти, дизајнери и љубители на ткаенина ширум светот.Произведена во Кина од 2001 година, компанијата работи повеќе од 21 година и е иновативен лидер во производството на ткаенина за ролери за сончање.Најдобрата ткаенина за ролетни во светот, со широк спектар на ткаенина за ролери кои сигурно ќе ви го привлечат вниманието!

    Дали сте барале ткаенина за сончање со ролери?Ние сме водечки производител на ткаенини за ткаенина за ролетни за сончање, ткаенина за ролетни, ткаенина за ролетни, ткаенина за ролетни за зебра, ткаенина за вертикални ролетни и многу повеќе.Во GROUPEVE, ние сме посветени на снабдување на нашите клиенти со најквалитетна ткаенина за ролери по фер цена.Сакаме да ја пронајдете совршената ткаенина за вашиот проект, затоа нудиме различни бои и нијанси за избор.Проверете ја нашата веб-страница денес и нарачајте ја вашата прилагодена ткаенина за сенка на ролери!

                                                                         Ткаенина за ролетни

        Sunscreen Blinds Fabric is an important aspect of a fabric collection. Whether you are looking for roller shade fabric or fabric that is meant to keep the sun out, this is the perfect place to go! We offer the best quality fabric, as well as a variety of shades to match any palette. Visit us online at https://www.groupeve.com/ and order your new fabric today! or contact our expert by email: eric@groupeve.com

                                                        алуминиумски венецијански ролетни

    Ние сме експерти за намалување на трошоците на клиентите во дизајнот, развојот, производството и залихите на ткаенината.Ги избегнуваме скапите грешки направени од другите.
    Други може да понудат пониски куповни цени, но тие ќе потрошат илјадници долари на трошоци за квалитет, ниска ефикасност на производството, трошоци за залиха, доцнење на одговорот, повисоки минимални барања и подолго време на испорака.

    Тел/факс;+86 28 885333329

    Моб/Whatsapp;+86 1660563774

     


    Време на објавување: 21.06.2022

    Испратете ни ја вашата порака

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја