• Newsbg
  • Groupeve ќе ги прикаже производите на VIETBUILD HCMC 2023 во градот Хо Ши Мин

    Groupeve, водечки производител и снабдувач на висококвалитетни прозорци и врати, го најави своето учество на VIETBUILD HCMC 2023, меѓународна изложба за градежништво, недвижности, архитектура и внатрешна/надворешна декорација, која ќе се одржи од 14-ти до 18-ти јуни. , 2023 година во градот Хо Ши Мин, Виетнам.

    Изложбата, која ќе се одржи на VISKY EXPO, е платформа за играчите во индустријата да ги покажат своите најнови производи и иновации, како и да се поврзат со врсниците и да ги истражат деловните можности.Groupeve ќе се наоѓа во штандот А4-1189, каде што посетителите ќе можат да се запознаат со широкиот асортиман на прозори и врати на компанијата, вклучително и UPVC прозорци и врати, алуминиумски прозорци и врати и дрвени прозорци и врати.

    „Возбудени сме што учествуваме во VIETBUILD HCMC 2023 и ги прикажуваме нашите најнови производи и иновации пред пошироката публика“, рече портпаролот на groupeve.„Посветени сме на проширување на нашиот дофат на меѓународниот пазар и градење партнерства со клиентите и играчите во индустријата ширум светот.

    Groupeve обезбедува висококвалитетни прозорци и врати за клиентите ширум светот повеќе од две децении, а компанијата има силна репутација за нејзината посветеност на извонредност и задоволство на клиентите.Со своето учество во VIETBUILD HCMC 2023, компанијата има за цел да ја зајакне својата позиција на виетнамскиот пазар и да истражува нови деловни можности во регионот.

    „Ги покануваме сите нови и постоечки клиенти да го посетат нашиот штанд на VIETBUILD HCMC 2023 и да дознаат повеќе за нашите производи и услуги“, додаде портпаролот.„Очекуваме да се сретнеме со посетителите и да разговараме за потенцијалните соработки и партнерства“.

    Генерално, учеството на Groupeve во VIETBUILD HCMC 2023 е одлична можност за компанијата да ги прикаже своите најнови производи и иновации, да се поврзе со колегите од индустријата и да истражува нови деловни можности во Виетнам и поширокиот регион и да ја искористи оваа можност да дознае повеќе за компанијата и нејзините производи.

    „Катен план VIETBUILD HCMC 2023 на VISKY EXPO“

    WechatIMG33 

     

    Контакт; Ерик Џанг

    Email;eric@groupeve.com


    Време на објавување: мај-09-2023 година

    Испратете ни ја вашата порака

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја