• Newsbg
  • Кои се придобивките и употребата на ткаенината за ролетни?

    Контрола на светлина:Ткаенини за ролетниможе да се користи за целосно блокирање на светлината или за нејзино филтрирање за да се создаде посакувана атмосфера.
    Приватност: Ткаенините за ролетни обезбедуваат приватност со тоа што ги спречуваат надворешните лица да гледаат внатре.
    Енергетска ефикасност: Ткаенините за ролетни можат да помогнат да се изолираат прозорците, одржувајќи го вашиот дом ладен во лето и топол во зима.
    Лесно одржување: Ткаенините за ролетни се лесни за чистење и одржување.
    Естетика: Ткаенините за ролетни доаѓаат во широк спектар на бои и стилови, што ги прави одличен начин за подобрување на изгледот на вашиот дом.
    Намалување на бучавата: Ткаенините за ролетни можат да помогнат да се намали бучавата однадвор, создавајќи потивка и помирна средина.

    WechatIMG13

    【Приватност и 100% затемнување】 ролетни ролетни со бесплатен затемнување со кабел играат клучна улога во додавањето приватност на вашиот дом, канцеларија, дневна соба, спална соба, двор, намалувајќи го отсјајот додека гледате телевизија или работите на вашиот компјутер и обезбедуваат добар сон со нема истекување на светлина.Нашите прозорски нијанси со топлинска изолација исто така можат да спречат загуба на топлина и навлегување, во зависност од сезоната.
    【Материјал】 жиците без ролери остануваат чисти со своите антистатички, отпорни на прашина и водоотпорни својства.Сенката, исто така, помага да се намали бучавата однадвор и може да помогне во балансирање на температурата во просторијата поради нејзината густа ткаенина.Потребна е само влажна крпа или бришач за пердуви за да се отстрани нечистотијата и прашината од оваа сенка.

    WechatIMG17

    Контакт: Ерик Џанг
    E-mail: eric@groupeve.com
    WhatsApp/Wechat: 86-16605637774

     

    Време на објавување: 14-ти февруари 2023 година

    Испратете ни ја вашата порака

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја